Nisekoi/Fake Love - recenze

29. května 2014 v 15:19 | Carter |  Recenze

Název: Nisekoi / Fake Love
Název v Japonštině: ニセコイ
Žánr: Komedie, Romantika, Podle mangy
Počet dílů: (prozatím v cz: 1) /20
Začátek vysílání: 11.01.2014
Konec vysílání: 24.05.2014



Příběh:
Yakuzácký dědic Ichijo Raku touží po normálním životě bez mafie. Jeho sen trošku nabourává každodenní realita plná bitek a střelného prachu, ale brzy pochopí, že si žil vlastně velice dobře. Potká totiž Kirisaki Chitoge, jejíž jemný vzhled poněkud nabourávají násilnické až brutální způsoby. Chitoge pochází z konkurenčního syndikátu a má se stát Ichijovou přítelkyní, aby se mezi syndikáty nerozpoutala válka. Pravděpodobnější však je, že se ti dva pomlátí mezi sebou…



Můj názor:
Tak dneska jsem shlédla tu jednu (jedinou) epizodu která je prozatím na Shiraii, a musím uznat že jsem se fakt smála. Děj je zajímavý, neokoukaný, což opravdu ráda vidím protože se mi v poslední době zdálo že všechny dějě anime na které se koukám odehrávají tak jak já předpokládám, což není moc zábavné... Jediné co mi to trochu vadilo, je že jsem se ze začátku nedokázala moc zorientovat,... to záleží pak ale na vašem chápání. Doufám že se to v následujících dílech nepokazí.

Hodnocení:
7/10

 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Máš rád/a anime?

Ano 94.2% (81)
Ne 5.8% (5)

Komentáře

1 Saki Saki | E-mail | Web | 29. května 2014 v 17:51 | Reagovat

Ohh, prostredie mafie mám veľmi rada, ale nejako sa mi nepáči grafika, neviem.. Príde mi, že na konci ma to aj tak s príbehom moc neprekvapí i keď postavy neznejú až tak zle :D Uh, ťažko hodnotiť po prvom dieli, všakže? xD Ja asi počkám, kým toho víde trochu viac a až potom kuknem na názory a ktovie, možno tomu dám nakoniec šancu, hehe :D

A inak veľmi rada spriatelím, tak si ťa idem zapísať^^

2 Ryuu L Ryuu L | Web | 29. května 2014 v 18:59 | Reagovat

tak toto znie velmi dobre :)... myslím, že dnes večer by som sa na to mohla pozrieť :)

3 Pixie Pixie | 29. května 2014 v 20:30 | Reagovat

Hi :)
Ráda bych Tě pozvala na můj blog, kde se nacházejí aktuální srazy ostravských otaku nadšenců. Pro víc informací navštiv blog!

ostravsti-otaku.blog.cz

4 Carter Carter | Web | 30. května 2014 v 7:41 | Reagovat

[3]: Ahoj, myslím si že udělat sraz je skvělý nápad! A je mi to fakt líto že nebydlím poblíž... každopádně ti děkuji za to že jsi mě o tom informovala, a přeju hodně štěstí pro budoucí srazy! :)

5 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 30. května 2014 v 15:01 | Reagovat

Hm...zajímavý, s takovýmhle anime jsem se teda ještě nesetkala. Až se budu strašně nudit, tak na to kouknu. :-D
Hezká recenze, :-)

6 Carter Carter | Web | 30. května 2014 v 15:52 | Reagovat

[5]: Rozhodně bys ho měla zkusit! Děkuju moc :)

7 Rash (Ewilan) Rash (Ewilan) | Web | 30. května 2014 v 16:55 | Reagovat

tak na to budu muset kouknout :) viděla jsi už nějaký díl Gokukoku no Brynhildr?

8 Penny Penny | Web | 30. května 2014 v 18:19 | Reagovat

Mozna se na to podivam :D Libi se mi ten neobycejyn dej :D Souhlasim s tebou ohledne tech anime xD

9 tekkendominika♥ tekkendominika♥ | 30. května 2014 v 19:34 | Reagovat

Ahoj sorry za reklamu ale ak by si chcela sa prihlásiť do súťaže tak viac tu http://tekkentarakpop.blog.cz/1405/sutaz-o-najkrajsi-obrazok-prihlaska

10 ♔Míša *4Bleach ♔ ♔Míša *4Bleach ♔ | Web | 1. června 2014 v 13:13 | Reagovat

Určite si to pozriem keď to bude mať viac preložených epizod, ale vypadá to dobre, teda myslím lebo to predvídanie deja pre skúsenejších otaku fakt už neni sranda jak hvooríš :3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama